Fisioterapia Vilanova Fisionova

Descripción de la clínica

Benvingut/da a Fisionova, Fisioteràpia Vilanova. Un centre de fisioteràpia on la prioritat és minimitzar al màxim el temps de recuperació dels nostres pacients, mitjançant una combinació de tècniques única a la zona. Oferim així un servei més ràpid, però també més integral, personalitzat i adaptat a les necessitats individuals.

Realitzem tractaments de fisioteràpia global, acupuntura, massatge, rehabilitació uro-ginecològica, exercici terapèutic en grup… Sigui quin sigui el problema que et preocupa, segur que podem ajudar-te.

Codi Registre de centres i establiments sanitaris pel departament de salut E08584525

 

CONEIXES LA FISIOTERAPIA?

La fisioteràpia és una disciplina sanitària que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica per pal·liar els símptomes de múltiples dolències, tant agudes com cròniques.

És freqüent relacionar la fisioteràpia o els fisioterapeutes amb el massatge, però el seu arsenal de tècniques és molt més ampli. Existeixen tècniques més tradicionals i d’altres més avançades i innovadores. A Fisionova Fisioterapia Vilanova  apostem per combinar-les per oferir-vos millors resultats.

El fisioterapeuta és un professional sanitari amb formació universitària. En el nostre cas, a més, ens formem contínuament en les tècniques i mètodes més novedosos i efectius, sempre avalats pel fet de pertànyer a la comunitat científica. Així doncs, el fisioterapeuta pot oferir-te múltiples solucions als teus problemes de salut, amb totes les garanties de seguretat, efectivitat i eficàcia.

 

Técnicas de fisioterapia

Gimnasia abdominal hipopresiva
Kinesiotaping y vendaje funcional
Masoterapia y técnicas manipulativas
Movilización del sistema nervioso
Punción seca
Suelo pélvico y fisioterapia uroginecológica
Terapias y técnicas alternativas
Técnicas de exploración y diagnóstico

Artículos de nuestros profesionales

Aún no hay contenido. Pronto subiremos nuevos artículos

Datos de contacto

Dirección de la clínica

calle jardí, 70
08800 vilanova i la Geltrú Barcelona
España
938 934 820
616400804

Clínicas relacionadas